Fostul soţ al directorului executiv de la Centrul Medical Parga Sat găsit mort într-o parcare din Turda

La numai 31 ani, un câmpulungean şi-a găsit sfârşitul în timp ce dormea în maşina de serviciu. Şofer, angajat la o firmă din Câmpulung, Marius George Dună, fostul soţ al directorului executiv al Centrului medical Parga Sat, a plecat în cursă, imediat după sărbătoarea de Sfântul Nicolae. Datorită faptului că nu a mai răspuns la telefon, luni după amiază, un coleg de serviciu a alertat Poliţia, dându-l dispărut. Numai că, în aceeaşi zi, spre seară, paznicul unei parcări private din Turda, ce aparţine firmei SC Electroceramica SA l-a găsit pe tânărul câmpulungean fără suflare, în maşină, după ce iniţial a crezut că doarme şi a încercat să îl trezească.
Imediat, echipe mixte de la Poliţiei, descarcerare şi ambulanţă au ajuns la faţa locului, alertate de paznic, însă nu au putut decât să constate decesul bărbatului.
Poliţia a descis un dosar pentru a se afla cauzele exacte ale decesului, însă din primele investigaţii făcute la faţa locului a reieşit că Marius Dună ar fi decedat din cauze naturale, neexistând nici urme de violență pe corpul său. Anchetatorii presupun că tânărul câmpulungean ar fi dat drumul la aeroterma maşinii, pentru a se încălzi şi a adormit cu motorul pornit, inhalând o concentraţie mare de monoxid de carbon ce i-a fost fatală. Cauza exactă a morţii va fi stabilită după efectuarea necropsiei.
La aflarea veştii, fosta sa soţie a fost pur şi simplu răpusă de durere, mai ales că cei doi au divorţat de foarte puţin timp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.