Președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare, deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte al partidului, secretarul general al organizației, Florin Ciuleanu și colegii din organizația municipală Pitești au vrut să le facă azi o mică bucurie copiilor din orașul reședință de județ.
Au participat la acțiune și membrii organizației de tineret Forța Dreptei Argeș, conduși de Liana Gabriela Voicu. Cu un suflu nou în politică, cu entuziasm și bucurie, au ținut să îi felicite pe copii, de ziua lor.
Astfel, au oferit în centrul municipiului Pitești, dar și în parcul Lunca Argeșului, baloane, dar și zâmbete și urări pentru micuții piteșteni.
Și la Câmpulung, organizația locală a Forța Dreptei condusă de Gabriel Marcu a dorit să  le transmită personal copiilor cele mai sincere felicitări cu prilejul zilei de 1 Iunie. 
Astăzi este ziua lor, a copiilor, iar bucuria lor este şi bucuria noastră. Atunci când un copil este fericit înseamnă că i se oferă, în primul rând, multă iubire. Prin ochii lor vedem şi noi lumea mai bună, de aceea viitorul lor contează. La mulţi ani copii! Respect şi multă sănătate tuturor părinţilor şi bunicilor! Pentru că, la Câmpulung, am întâlnit numai copii frumoşi şi fericiţi.“, a precizat preşedintele Forţa Dreptei Câmpulung Gabriel Marcu. 
Forța Dreptei Argeș urează un sincer “La mulţi ani!” tuturor copiilor și, de asemenea, tuturor părinților! Să vă bucurați de copiii voștri sănătoşi! Vă dorim o zi plină de bucurii, zâmbete și aventuri minunate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.