Exclusiv! Aflaţi cine face parte din comisia ce evaluează, în vederea acreditării, Spitalul municipal Câmpulung!

Ambulatoriu de Specialitate CampulungÎn perioada 14 – 18 decembrie 2015 Spitalul municipal Câmpulung, în aSpital municipal Campulung 2 cărui administrare se află şi Ambulatoriul de Specialitate, se află printre cele 71 de unităţi spitaliceşti din România rămase de evaluat, în ultimul trimestru al acestui an, în primul ciclu de acreditare de către Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate.
În condiţiile în care ANMCS a preluat şi atribuţiile CoNAS (Comisia Naţională de Acreditare a Spitalelor), evaluatorii autorităţii vor stabili dacă principala unitate medicală a zonei Muscel face eforturi să acorde îngrijiri medicale care să satisfacă aşteptările pacienţilor, atât din punct de vedere al rezultatelor, cât şi din punct de vedere al condiţiilor în care se acordă. ANMCS verificând modul în care spitalul acordă serviciile medicale şi evaluează în ce măsură acesta corespunde standardelor adoptate la nivel european şi internaţional.
Evaluatori Spital municipal CampulungDacă Spitalul municipal Câmpulung va trece testul evaluării atunci va primi acreditarea valabilă pe o perioadă de timp de cinci ani.
De precizat fiind că din ordinul preşedintelui ANMCS, în data de 19 noiembrie 2015 s-a stabilit ce spitale vor fi evaluate în trimestrul IV, iar în data de 27 noiembrie 2015 au fost stabilite comisiile de evaluare. În foto anexa la Ordinul preşedintelui ANMCS privind componenţa Comisiei ce evaluează în această perioadă Spitalul municipal Câmpulung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.