După ce s-au ciocnit, doi şoferi au dat dovadă de încăpăţânare şi au blocat traficul pe cea mai circulată stradă a Câmpulungului

Luni, 14 decembrie, în jurul orei prânzului, un eveniment rutier a avut loctamponare IC Bratianu Campulung (8) pe strada I. C. Brătianu, în zona „Clubului Sănătăţii”. Strada cu pricina este tranzitată zilnic de sute de maşini, mai ales de gabarit depăşit, iar accidentul soldat fără victime, dar cu însemnate pagube materiale, a cauzat blocarea traficului rutier până la sosirea unui echipaj de la Biroul de Circulaţie Rutieră Câmpulung.
Şoferii, au stat în plină stradă pentru a se acuza reciproc, timp în care au refuzat să-şi mute maşinile avariate din mijlocul carosabilului, un motiv pentru oamenii legii de a-i amenda pentru blocarea traficului.
Potrivit martorilor, ambele autoturisme, un Opel Corsa şi un Peugeot 407, se îndreptau dinspre „Turn” spre „Piaţa Mică”. La un moment dat şoferul Opel-ului s-a încadrat în depăşirea Peugeot-ului în timp ce şoferul tocmai făcea un viraj la stânga, fără a semnaliza, pentru a intra într-o parcare laterală. tamponare IC Bratianu Campulung (9)
„Am intrat în depăşire şi m-am trezit că l-a izbit. Mergea încet şi nici măcar nu a semnalizat că se bagă în parcarea din stânga. Să vină Poliţia!”, a precizat supărat şoferul Opel-ului. În replică, şoferul Peugeot-ului a precizat iritat „A, chemat Poliţia şi mi s-a spus că dacă nu sunt victime să ne ducem la sediu. Nu mut maşina până nu vine Poliţia!”.
La faţa locului a ajuns un echipaj de la Poliţia Rutieră, care i-a rugat pe cei doi şoferi să se certe după ce-şi mută maşinile din mijlocul străzii pentru ca traficul să fie descongestionat. În caz s-au întocmit nu numai actele necesare dosarul pentru stabilirea vinovatului, ci şi procese verbale de amendă pentru blocarea străzii.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.