Descoperă Noul Laborator Medical Parga Sat!

Suntem mândri să anunțăm deschiderea noului nostru laborator medical, o continuare a angajamentului nostru față de excelenţa medicală.
Cu o experiență de 30 de ani în domeniul sănătății și un contract solid cu CAS Argeș, suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii de analize medicale.
Analize cu Bilet de Trimitere – Vă asigurăm accesul rapid la analizele de care aveți nevoie, cu suport decontat prin CAS Argeș.
Cabinete Medicale Noi – Venim în întâmpinarea dvs. cu cabinete medicale specializate, pregătite să vă ofere îngrijirea de care aveți nevoie.
Laborator de Analize Medicale Nou – Echipat cu aparatură de ultimă generație, laboratorul nostru asigură precizie și promptitudine în furnizarea rezultatelor.
Aparatură Medicală de Ultimă Generație – Suntem dedicați investirii în cea mai nouă tehnologie medicală pentru binele sănătății dvs.
30 de ani de excelență medicală ne definesc, iar noul nostru laborator este dovada angajamentului nostru de a continua să vă oferim servicii medicale de top.
Vă așteptăm la adresele noastre:
Câmpulung, str. Republicii, nr. 7
Câmpulung, str. Matei Basarab, nr. 33A
Vă invităm să faceți un pas înainte spre sănătatea dvs. și să descoperiți noul nostru laborator medical.
Ne dorim să fim alături de voi în fiecare etapă a călătoriei dvs. către o viață sănătoasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.