Decembrie 2015 – Luna în care Muscelul intră în criza cumpărăturilor

Luna cadourilorMunicipiul Câmpulung, dar şi-ntreaga zonă Muscel e considerată de foarte mulţi ca fiind zonă defavorizată, mai ales din punct de vedere economic.
Câmpulungul, de asemenea, este văzut ca un oraş mort de unii, în timp ce alţii bagă municipiul de la Poalele Mateiaşului drept localitatea pensionarilor. Şi parcă în pofida tuturor bârfelor şi-a vaietelor, Câmpulungul este arhiplin de bolizi şi de supermarketuri din rafturile cărora dispar produsele ca prin minune. Toată suflarea musceleană, pornind de la cetăţeanul asistat social şi ajungând până la magnaţii locali, se plânge de criza financiară ce i-a afectat … pe viaţă.
Cu toată criza, întotdeauna în perioada sărbătorilor, mai ales a celor de iarnă, străzile devin neîncăpătoare din cauza limuzinelor parcate care cum se poate, dar şi din cauza aglomeraţiei de te duce gândul că ar exista şi promoţii de genul „un plin gratis cu orice tip de carburant”. În acelaşi timp supermarketurile înregistrează vânzări record, în condiţiile în care an de an statisticile marilor retaileri arată că, în luna decembrie, cele mai mari încasări sunt la nivel de Câmpulung în comparaţie cu întreg judeţul.
O concluzie putând fi aceea că economia subterană, munca la negru atât în zonă, cât şi în afara ţării, dar şi profiturile… interlope sunt cauza „bunăstării” muscelenilor înainte de sărbători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.