Video exploziv! Muscelenii au umor când vine vorba de interesul Consiliul Judeţean pentru starea drumurilor argeşene!

Un grup de musceleni, ce pare să dea dovadă nu numai de imaginaţie, darpoienarii de muscel (25) şi de umor negru, încercă să atragă atenţia aleşilor judeţeni asupra stării unui drum argeşean. Este vorba de DJ 738 Poienarii de Muscel – Jugur – Drăghici, drum parcă rupt dintr-un film de groază.

Este de subliniat că exact în urmă cu un an de zile Consiliul Judeţean Argeş a solicitat elaborarea documentaţiei „în faza Studii geotehnice pentru: DJ 738 Poienarii de Muscel – Jugur – Drăghici – Mihăieşti, km 15+600, partea dreaptă, com.Mihăieşti, jud. Argeş”, neexistând nici un interes pentru porţiunea ce tranzita şi comuna Poienarii de Muscel.

Astfel s-a ajuns ca în plină campanie electorală, cei ce fac cea mai bună imagine candidaţilor la Consiliul Judeţean, aici fiind vorba strict de cei ce au mai fost în funcţii, sunt chiar muscelenii, acei oameni care par a fi buni numai în campaniile electorale. Poate nu a fi rău ca la „pescuit” să li se alăture şi cei ce ar fi putut solicita asfaltarea respectivei porţiuni de drum judeţean!

Mai multe cuvinte chiar nu-şi au rostul, clipul video, postat pe Youtube – de cei ce l-au realizat , fiind mai mult decât sugestiv.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.