Veşti bune pentru lereştencele ce devin mămici!

Viitoarele mămici care au domiciliul în Lereşti vor primi un stimulent în sumă de o mie lei pentru orice nou născut. Propunerea a venit din partea consilierilor locali PNL şi a fost aprobată de Consiliul Local al comunei. 
“Proiectul de hotărâre pentru acordarea unui stimulent de 1.000 de lei la nașterea unui copil, depus de consilierii locali liberali din comuna Lerești a fost adoptat. Este încă un semnal important pentru necesitatea implementării unui program coerent de creștere a natalității deoarece previziunile legate de situația demografică din România sunt îngrijorătoare.
Felicitări, colegilor noștri, consilierii locali Marin Constantin și Stănescu Ștefan care au luptat cu convingere pentru acest proiect.
În acest moment, 49 de localități din județul Argeș, dar și multe alte localităţi din restul țării acordă deja astfel de stimulente. Astfel, prin adoptarea proiectului de hotărâre, familiile din comuna Lerești care aduc pe lume un copil se pot bucura de acest ajutor financiar. Felicitări și spor la treabă în continuare!”, a anunţat ieri PNL Argeş.

PRIMĂVARĂ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.