În timp ce există comunități locale ce-și doresc construirea de unități de învățământ sau modernizarea celor existente, în comuna musceleană Stoenești lucrurile par să stea cu totul altfel.

Primarul localității, Ion Marin dorește să închidă una dintre școli pe motiv că nu există un număr suficient de elevi care să frecventeze cursurile.

Atât locuitorii, cât și o parte dintre aleșii locali au luat atitudine pe rețelele de socializare și trag un semnal de alarmă rugându-l pe primarul Ion Marin să nu închidă Școala Gimnazială din satul Piatra.

”Școala Gimnazială Piatra, sat Piatra comuna Stoenești.

Am muncit împreună cu părinții noștri pentru a construi aceasta școală.

VĂ RUGĂM SĂ NU O ÎNCHIDEȚI!

Sper ca d-l Primar și C.L. Stoenești să ia cea mai înțeleaptă hotărâre conform  legii.”, a scris Demirel Zepis pe pagina Comuna Stoenești Argeș.

Cu Școala din satul Piatra sunt clar pentru menținerea ei atât pentru ciclul preșcolar (grădiniță), cât si pentru ciclul primar (clasele I-IV), mai ales că pentru anul viitor s-au găsit soluții din partea cadrelor didactice din sat! Aici nu avem dubii, eu si încă câțiva consilieri suntem pentru menținerea ei, indiferent daca dl. Marin își dorește altceva!, este punctul de vedere al consilierului local USR – PLUS Florin Oancea, scris pe pagina sa de Facebook ”Pentru un Stoenești plin de speranță”.

Pe lângă respectivele postări există și reacțiile oamenilor, multe dintre acestea fiind în dezacord cu decizia primarului.

În continuare vă prezentăm dreptul la replică al primarului comunei Stoenești Ion Marin:

CLICK AICI!!! PENTRU A CITI DREPTUL LA REPLICĂ AL PRIMARULUI ION MARIN
Î

Deoarece domnul primar PSD ne-a acuzat că ”scriem la comandă” îl anunțăm pe această cale că, poate domnia sa este familiarizat cu astfel de practici, însă în ZiarExclusiv.info nu a apărut niciodată vreun articol comandat politic. De asemenea îl rugăm public să-și revizuiască atitudinea atunci când vorbește cu jurnaliștii sau cu reprezentații oficiali ai ziarului și să nu facă tot felul de acuzații fără a avea și probe în acest sens. Mai mult îl anunțăm pe domnul primar Ion Marin că jurnaliștii noștri nu sunt de vânzare și nici conducerea ziarului nu pică la înțelegeri politice. De aceea îi mulțumim că a fost, în cele din urmă, de acord să transmită prin poșta electronică un punct de vedere ca drept la replică, deși nici măcar în dreptul la replică nu a uitat să specifice că respectivul articol ar fi fost scris cu vreun anume interes! Fapt pentru care subliniem că nu există la mijloc nici un interes și că nu toată lumea merge pe sistemul ”pile, bani sau relații”. Noi, în continuare vom continua să ne facem meseria și să informăm cititorii mai ales cu privire la subiecte ce ridică mari semne de întrebare.

NU PRIMIM COMENZI POLITICE ȘI DOAR SCOATEM ÎN EVIDENȚĂ VOCEA OAMENILOR DE RÂND, OAMENI DE CARE CEI AFLAȚI ÎN FUNCȚII PUBLICE ÎȘI ADUC AMINTE NUMAI LA ALEGERI!

În respectivul articol, ziarul nostru nu a făcut decât să arate nemulțumirea unui grup de cetățeni din comună, posibil că nu simpatizanți sau membri PSD. De aici și marea supărare a domnului primar.

Echipa ZiarExclusiv.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.