Iată că se mai întâmplă şi minuni de genul „nu e muncă, nu-s nici bani!”. Fără a se teme că-şi pierde din voturi pentru un eventual următor mandat, primarul comunei muscelene Bughea de Jos, Dorel Tănăsescu, sistează ajutoarele sociale pe bandă rulantă.

„La Bughea de Jos este valabil sloganul:,,Cine nu muncește nu primeşte!”. Beneficiarii de ajutor social care nu se achită de obligația de a presta muncă în folosul comunității conform legii (indiferent de etnie) nu beneficiază de ajutorul stabilit. În luna august s-au suspendat, s-au încetat la plată un număr de 15 dosare – motivul neparticipare la muncă.”, a scris primarul în mediul virtual, ataşând şi mai mule fotografii în care se munceşte la săpat şanţuri pentru banii de la stat.

Exemplul primarului de la Bughea de Jos ar putea fi urmat şi de alţi edili, ce au în localităţi sute de asistaţi social ce stau la mila statului făcând pe bolnavii închipuiţi atunci când e vorba de muncă. Însă teama că nu vor mai avea electorat pentru un nou mandat îi determină să plătească zeci de ajutoare sociale fără a se presta măcar o oră de muncă în folosul comunităţii. Exemplele sunt mut prea multe, dar voturile mult mult prea importante, mai ales că în joc sunt banii publici…, iar Statul este extrem de milos şi de generos. Că nu e-n doar o vorbă în vânt zicala “de la Stat, pentru stat iei banii”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.