Trei hoţi din Budeasa prinşi, la Boteni, în timp ce goleau rezervoarele autoturismelor

Poliţiştii musceleni, din cadrul Postului de Poliţie Hârtieşti, au prins trei persoane din comuna Budeasa, în timp ce goleau rezervoarele autoturismelor din comuna Boteni.
Mihai Dragomir, 27 de ani, Nicuşor Valentin Furică, 31 de ani, şi Nelu catuse 1Nicolae Dobre, 29 de ani, toţi din localitatea Budeasa, au dosare de recidivişti.
Cei trei au mai fost prinşi chiar în fapt, în momentul în care sustrăgeau motorina dintr-o maşină parcată pe una din străzile comunei Boteni. Poliţiştii au identificat şi păgubitul, şi au stabilit şi valoarea prejudiciului creat la suma de 700 de lei. Dobre, Furică şi Dragomir sunt personaje certate cu legea, dat fiind că şi fiecare a mai avut de ispăşit pedepse privative de libertate pentru fapte de furt şi alte infracţiuni, precum violenţa. Dobre şi Furică au fost condamnaţi pentru două fapte comise împreună, aşa că cei trei aveau experienţă în comiterea de infracţiuni.
După ce au fost prinşi de poliţiştii de la postul Hârtieşti, cei trei au fost predaţi oamenilor legii din cadrul Poliţiei Câmpulung, Biroul Investigaţii Criminale. Pe numele lor a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore de cadrele BIC, sâmbătă, 09 ianuarie, iar duminică, 10 ianuarie, au fost prezentaţi procurorilor din cadrul Parchetului Câmpulung unde au fost audiaţi. La Parchetul Câmpulung s-a prezentat şi partea vătămată, care şi-a retras plângerea împotriva celor trei, astfel că după expirarea ordonanţei, inculpaţii Dobre, Furică şi Dragomir au fost lăsaţi să plece acasă.
Cu toate că cei trei au plecat acasă, maşina cu care au comis infracţiunea de furt pe raza comunei Boteni a fost indisponibilizată. Maşina, un VW Passat, proprietatea lui Dragomir, înmatriculată în Franţa va mai sta în curtea Postului de Poliţie din Hârtieşti până ce aceştia vor afla dacă a fost furată din Franţa, sau dacă există şi alte fapte nelegale comise cu aceasta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.