Surprinzătoarele apariţii ale liderului PAM! La Câmpulung: „Nu mai e primar Ţâroiu! Vine unu… Mircea Andrei!”

Cum la Câmpulung cu greu s-a născut proiectul de buget, urmând să fieLansare PAM la Campulung! (27) anunţată şi data când va avea loc dezbaterea publică pe această temă, la Piteşti bugetul administraţiei locale pe 2016 a fost deja pus în atenţia publică, joi 14 ianuarie. Interesant că la dezbaterea publică pe marginea bugetului local 2016 al municipiului Piteşti au participat şi doi lideri politici argeşeni, primul în dublă calitate – de preşedintele PSD şi unic parlamentar, la prima vedere interesat de problemele judeţului, Şerban Valeca, iar cel de-al doilea – preşedintele PAM, Mircea Florin Andrei. Valeca s-a evaporat, însă, rapid din sala arhiplină, în timp ce Andrei a rămas pe baricade pus pe fapte mari, şi pornit pe a ţine o adevărată pledoarie în calitate de „avocat la piteştenilor”.
În acest context foarte interesante se arată a fi discuţiile din apropiata dezbatere publică a bugetului local 2016 pentru municipiul Câmpulung Muscel, dezbatere unde mai mult ca sigur că va fi prezent şi fostul senator, actual lider al singurul partid regional, Partidul Argeş şi Muscel, Mircea Florin Andrei.
Mai ales că după apariţia sa la Câmpulung pentru a-şi lansa Partidul, nu puţini sunt acei câmpulungeni care l-au şi aşezat pe liderul PAM în scaunul vacant de primar al municipiului, unele dintre zvonurile vehiculate, culmea, chiar de un ales local, fiind acela că „Nu mai e primar Ţâroiu! Vine unu… Mircea Andrei!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.