Şedinţă de Consiliu la Bughea de Jos! Comuna vrea să recupereze prejudiciul pe care i l-au adus două firme câmpulungene!

Miercuri, 19 iulie 2017, ora 18.00, la Primăria Bughea de Jos, aleşii comunali se vor reuni în cadrul şedinţei ordinare pe luna în curs pentru a supune aprobării mai multe proiecte de hotărâre:

– Dezbaterea şi supunerea spre adoptare a proiectului de hotărâre cu privire la aprobarea execuției bugetare la 30 iunie 2017.

– Dezbaterea şi supunerea spre adoptare a proiectului de hotărâre cu privire la rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli pe trimestrul III – 2017.

– Dezbaterea şi supunerea spre adoptare a proiectului de hotărâre cu privire la aprobarea datei de 10 septembrie 20127 când se organizează și sărbătorește ,, ZIUA COMUNEI Bughea de Jos”, județul Argeș.

– Dezbaterea şi supunerea spre adoptare a proiectului de hotărâre privind aprobarea încheierii unui contract de asistență juridică și desemnarea unui cabinet de avocatura care să reprezinte interesele comunei Bughea de Jos , județul Argeș în vederea recuperării integrală a prejudiciului stabilit în timpul misiunii de audit financiar de la SC EURO CONSULT PROJECT SRL Câmpulung și SC EDILUL CGA SA Câmpulung.

– Dezbaterea şi supunerea spre adoptare a proiectului de hotărâre privind aprobare reactualizarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiție ,,Teren de sport multifuncţional pe domeniul public situat în incinta Şcolii Gimnaziale nr. 1 Bughea de Jos , întocmit de SC Consulting Urban Proiect Grup SRL Pitești.

– Dezbaterea şi supunerea spre adoptare a proiectului de hotărâre cu privire aprobare extindere capacitate de stocare a apei potabile prin întocmire proiect de investiţie ,,Construcție bazin 200 mc pentru stocare apă potabilă punctul La Brazi – Mlăci” comuna Bughea de Jos , județul Argeș.

– Dezbaterea şi supunerea spre adoptare a proiectului de hotărâre privind completarea Planului anual al achiziţiilor publice pentru lucrările de investiții și bunuri de inventar în anul 2017.

Proiectele de hotărâre fiind iniţiate de primarul Dorel Tănăsescu.

– Informare privind situația încasărilor la finele anului 2016 , nr. roluri fiscale rămase în lista de rămășiță și la finele semestrului I – 2017. Măsuri ce se impun pentru perioada de viitor. – raportor insp. principal Enache Ileana – Adi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.