Rucărenii sunt rugaţi să sprijine cu donaţii Biblioteca din comună!

Conducerea Bibliotecii comunei Rucăr încearcă să sensibilizeze comunitatea locală rucăreană. Recent s-a făcut public un apel prin care se solicită sprijin din partea rucărenilor ce şi-ar putea permite un act de caritate. Nu se cer bani, ci nişte obiecte de mobilier care să le faciliteze copiilor un minim de confort la orele de lectură.

 „După cum bine știți, biblioteca noastră și-a propus din primul moment să le ofere copiilor un loc de relaxare, o oază de liniște și cunoaștere în același timp, însă pentru asta există anumite nevoi de care ar trebui să beneficieze orice copil, obligatoriu.

De-a lungul lunilor, copiii au dat dovadă de multă pasiune, creativitate și au muncit în cadrul mai multor concursuri și proiecte pentru a da un renume acestei biblioteci (și implicit comunei) și de a o aduce în raza activă a județului Argeș și nu numai.

Astfel, sunt de părere că acești copiii merită cele mai bune condiții pentru a-și desfășura în continuare munca și a-și împărtăși dedicarea și doresc să fac un apel la oricine este binevoitor și are posibilitatea de a contribui cu orice fel de donație în bibliotecă.

Urgent pe listă ar reprezenta-o lipsa de scaune comode, confortabile, deci dacă sunt doritori dispuși să ajute, vă rugăm să o faceți!

Vă reamintesc că această comunitate s-a extins mai rapid decât ne-am fi așteptat și noi, iar tot ceea ce există în bibliotecă este strict pentru confortul copiilor. Orice donație contează: scaune, birouri etc. Am ridicat încetul cu încetul această bibliotecă, pentru că merita ca din ceva mic, să devină exact ceea ce este astăzi și ceea ce mai poate deveni pe viitor.

Tot cu această ocazie doresc să le mulțumesc și părinților implicați pentru toate donațiile neașteptate, dar extrem de utile!”, este apelul făcut de conducerea Bibliotecii comunei Rucăr pe un site de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.