Joi, 30 ianuarie 2020, comuna Dâmbovicioara va primi vizita unei delegații străine, în cadrul Programului Internațional de Promovare pentru Investiții și Comerț – „Romanian Investment Zoom”, derulat prin intermediul Grupului Avangarde.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc la ora 11.00, la Primăria comunei Dâmbovicioara, în prezența autorităților publice locale și județene, reprezentanților Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură și oamenilor de afaceri, fiind așteptați să participe reprezentanți ai ambasadelor și camerelor de comerț din țări precum Kuweit, Tunisia, Belarus, Cehia, Elveția.

Întâlnirea are drept scop identificarea oportunităților privind cooperarea bilaterală si relațiile comerciale cu unitățile reprezentative din zonă.

Prima parte a programului cuprinde o sesiune de prezentări despre comuna Dâmbovicioara, ca zonă montană a județului Argeș, cu potențial în turism, industrie și agricultură, a doua parte fiind destinată unei vizite în teren la principalele obiective culturale și de investiții, precum și la companiile producătoare ale comunității.

Programul Internațional de Promovare pentru Investiții și Comerț – „Romanian Investment Zoom” presupune derularea unei campanii pe o perioadă de șase luni care vizează întâlniri, vizite oficiale, participare la seminarii economice internaționale, având ca scop atragerea surselor de finanțare, înlesnirea importului și exportului fără intermediari, din industria ușoară și grea, agricultură și turism, înfrățiri și proiecte pentru schimburi culturale.

În anul 2018, comuna Dâmbovicioara a fost declarată stațiune turistică de interes național.

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.