La Stoeneşti, zeci de familii îşi petrec sărbătorile fără apă şi cu WC-ul în fundul curţii!

Mai multe familii din localitatea Stoeneşti – Argeş se plâng de faptul că primăria, respectiv primarul social – democrat Ion Marin, le ignoră solicitările de a le rezolva una dintre cele mai stringente probleme: lipsa apei potabile de la robinete.

Din ce în ce mai nemulţumiţi au căutat sprijin la opoziţie, respectiv la grupul PNL din cadrul Consiliului Local Stoeneşti şi la mass media locală.

Liberalii au dat dovadă şi de ceva umor atunci când au preluat mesajele de la cetăţeni şi au făcut publică durerea acestora pe un site de socializare.

„…Bine că are maică – mea toaletă în fundul grădinii, copiii și nevasta au făcut baie pe Stoeneasca, iar la mine nu-i problemă, am două variante:

  1. mă duc la primar și fac baie,
  2. stau până la primăvară când poate vine apa, d’abia îmi ţine de cald”.

O realitate cruntă, în care civilizaţia ce ţine strict de un trai decent lipseşte cu desăvârşire în timp ce se fac stive de documentaţii megacostisitoare pentru proiecte ce nu prind decât un contur desenat în poveştile din pliantele campaniilor electorale.

Primele pe listele oricărui primar fiind nu probleme pe care le are de realizat, ci laudele legate de puţinele proiecte ce a reuşit să le materializeze. De cele mai multe ori, în spate acestor proiecte nestând nici măcar urma banilor risipiţi pe lucrări de mântuială sau făcute doar pentru a fi făcute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.