Locurile de muncă la stat au ajuns una dintre atracţiile tuturor celor în căutare unui loc de muncă. Asta în contextul în care salariile în cadrul administraţiilor locale au fost mărite substanţial, iar posturile vacante au fost scoase la concurs pe bandă rulantă, deoarece majoritatea primarilor se aşteaptă ca de la o zi la alta să se anunţe, de sus, îngheţarea tuturor posturilor vacante până la noi ordine.

          Recent şi Primăria comunei Berevoeşti a anunţat că organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii contractuale de execuţie vacantă de şef SVSU din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei Berevoeşti.

Concursul va fi organizat la sediul primăriei comunei Berevoești din satul Berevoești, str. DC3, nr. 773, după următorul program:

– selecţia dosarelor de înscriere – 18.08.2017;

– proba scrisă – 28.08.2017, ora 10.00;

– interviul   31.08.2017, ora 10.00.

Condiţiile de participare la concurs:

1.Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 3 din Regulamentul-cadru aprobat prin HG nr. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare;

2.Cerinţe specifice ocupării funcţiei contractuale de execuţie vacantă  de şef SVSU:

– studii  medii – liceu absolvit cu diplomă de bacalaureat;

– abilitățile, calitățile și aptitudinile necesare postului.

Bibliografia şi conţinutul dosarelor candidaţilor vor fi afişate la sediul instituţiei – comuna Berevoeşti, sat Berevoeşti, str. DC3, nr. 773, judeţul Argeş şi pe pagina de internet a instituţiei la adresa www.comunaberevoesti.ro.

Relaţii suplimentare în legătură cu organizarea şi desfăşurarea concursului se pot obţine zilnic, în zilele lucrătoare, între orele 8.30 – 16.30, la telefon 0248 / 572030.

Persoană de contact: Scarlat Ilie – secretar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.