„Plimbarea lemnului” un risc! Au primit 4.000 de lei amendă şi-au rămas şi fără materialul lemnos

            Destul de rar faţă de cum eram obişnuiţi teritoriul municipiuluicaruta 2 Câmpulung, şi nu numai, este tranzitat de căruţe pline cu material lemnos. După desele razii ale angajaţilor Ocolului Silvic Câmpulung, în colaborare cu Poliţia municipală, numărul căruţelor a mai fost rărit, dat fiind şi că multe dintre atelaje au fost confiscate.

Cu toate acestea mai există încă musceleni ce încă se mai ocupă cu „plimbatul” lemnului, iar de cele mai multe ori sunt prinşi.

Chiar şi duminică, 15 mai 2016, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ au acţionat pe raza judeţului pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, ocazie cu care au depistat două persoane, cu vârste de 36, respectiv 43 de ani, care transportau cantitatea totală de 1,9 m.c. material lemnos, diverse esenţe, fără a deţine documente de transport.

            Persoanele au fost sancţionate contravenţional conform Legii 171/2010 cu amenzi în valoare totală de 4.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Păpuşa Rucăr.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.