„Pestriţ” în Rucărul minunilor! Locul pe care sunt construite o staţie de carburanţi, o pensiune şi un restaurant figurează în acte ca teren viran!

În unele cazuri, Rucărul pare a fi desprins dintr-o lume a minunilor. O lume în care tot ceea ce pare absurd sau cu susul în jos este ceva absolut normal. O lume în care regulile şi legile există doar pentru a fi încălcate.

De această dată este vorba de un personaj devenit foarte cunoscut, în timp, din cauza unor dosare atât penale, cât şi de incompatibilitate. Consilierul local independent Gheorghe Surdu, cunoscut de rucăreni sub porecla de „Pestriţu”, deţine un întreg lanţ de afaceri, pe care le-a pus pe picioare după ce s-a cam dus cu afacerea „pădurea”.

Numai că, tot ceea ce a construit la adresa din strada Luncă nr. 47, în comuna Rucăr, este fără nici un fel de autorizaţie.

Este vorba de o pensiune – restaurant, cu nume parcă predestinat sfidării legislaţiei în vigoare – „Hanul Veseliei”, a SC Păpuşa Oil SRL, şi de o staţie de carburanţi a aceleaşi firme, care culmea furnizează carburanţi şi către primăria Rucăr.

Ba, mai mult, prin restaurantul funcţional de ani buni (mai exact existent de prin anii 2013 – 2014 fără nici o formă leagă) a contractat şi serviciile de catering pentru fostul spital, actualul Centru Medico – Social Rucăr.

Şi, cu toate acestea, de abia în cursul anului trecut, primăria Rucăr i-a solicitat proprietarului, ce are şi calitatea de ales local, să intre în legalitate şi să obţină toate documentele. Dându-i-se un termen de şase luni, până la finele anului 2018, ca să obţină toate autorizaţiile şi avizele privind construcţia şi funcţionarea afacerilor.

Cum nu s-a întâmplat nimic, de la 1 ianuarie 2019 ar fi trebuit să demoleze totul şi să lase locul aşa cum apare oficial în acte: „teren viran”.

Interesant este de văzut ce se va întâmpla după ce bomba a fost detonată, iar informaţia a devenit publică. Şi totul graţie unor rucăreni care au aflat de „necazul” lui Gheorge „Pestriţu”  şi nu s-au putut abţine să nu spună tuturor.

Acest articol este atât în atenţia cititorilor noştri, dar şi în atenţia primăriei comunei Rucăr şi a tuturor instituţiilor ce parcă că au închis ochii la dezvoltarea unei afaceri care nu există în nici un act oficial, ci doar fizic putând fi văzută de oricine, chiar şi de la distanţă. Cu atât mai mult încât, de mai bine de cinci ani, primăria achiziţionează combustibil de la o staţie care legal n-a fost construită, iar o mare parte dintre rucăreni au folosit locaţia şi pentru evenimente publice. Amintind aici mesele de după şedinţele Consiliului Local, diversele evenimente organizate de instituţii sau asociaţii din zona Rucărului, etc.

În acest sens aşteptăm puncte de vedere oficiale din partea ISU Argeş, din partea primăriei Rucăr, a Apelor Române, a Distrugaz, a Electrica, din partea Drumuri Naţionale, a DSP  şi DSVSA, etc.

1 COMENTARIU

  1. Acest Surdu Gheorghe este cel mai mare șarlatan din Muscel. Nu exista om care sa nu fi fost păcălit de acesta persoana. Acțiunile lui sunt complexe. De la băgatul apei in vin pana la insolvente de sute de mii de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.