Ploaia surpă drumurile judeţene în locurile unde au mai avut loc lucrări de reparaţii

Ploile abundente din ultimele zile au cauzat probleme şi în zona Muscel, unde pe lângă faptul că mai multe gospodării au fost inundate, un drum judeţean a fost distrus.

Astfel că, sâmbăta ce a trecut o echipă mixtă de la judeţ s-a deplasat în comuna Albeştii de Muscel, unde a avut loc încă o alunecare de teren, ce a avut ca efect distrugerea drumului judeţean ce tranzitează comuna.

 „Alunecarea s-a produs în aceeaşi zonă în care, cu mai puţin de un an în urmă, Regia Judeţeană de Drumuri efectuase lucrări de reparaţii şi consolidare a drumului. (…) Pentru că drumul este serios avariat s-a decis ca, pe lângă semnalizarea specifică într-o astfel de situaţie, doi angajaţi ai Regiei Judeţene de Drumuri să asigure zona în aceasta noapte, pentru a evita producerea unui accident rutier. De asemenea, duminica, 14.05.2017, Regia Judeţeană de Drumuri va efectua lucrările de reparaţie a drumului, pentru a putea fi redat circulaţiei. Deoarece alunecarea de teren nu a afectat doar drumul judeţean, ci este de o mai mare amploare, afectând şi locuinţele din zonă, dar şi drumul comunal, la solicitarea preşedintelui Dan Manu, prefectul Emilian Dragnea va convoca, luni, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă.”, preciza sâmbătă, Consiliul Judeţean Argeş.

Rămâne a se vedea cât vor dura şi reparaţiile ce se vor face şi în acest an la respectivul drum. Că doar e vorba de cheltuirea banului public … într-un mod cât se poate de eficient pentru profiturile unor firme de profil!

Foto CJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.