PAM, PAM la Rucăr! Obişnuiţi cu defrişarea, PSD-iştii i-au ameninţat pe susţinătorii lui Mircea Andrei

Sâmbătă, 12 martie, preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel,Rucar 034Mircea Andrei a avut întâlnire cu organizaţia formată în comuna Rucăr. Însă, de cum s-a auzit că zeci de rucăreni ar dori să-l întâlnească pe liderul PAM, social – democraţii din mioritica localitate au trecut la ameninţarea acestora cum că în cazul în care se aude că au fost la Mircea Andrei vor avea probleme mari.
Ne întrebăm care ar putea fi problemele pe care membri PSD Rucăr le-ar putea face rucărenilor ce au decis să împărtăşească o altă politică decât cea a primarului Ionel Dulamă?
Posibil să li se pună barieră de a mai intra în Rucăr? Aşa cum îşi ameninţa şi exprimarul Dumitru Ghica contracandidaţii şi pe ai lor susţinători? Sau poate se gândesc unii să-şi treacă întreaga comună pe al lor nume, motiv pentru care n-ar trebui să existe şi intruşi interesaţi să facă ceva care să rămână şi pe viitor!
N-ar fi rău, ca cei ce se pretează la a încerca să oprească rucărenii să aibă şi alte opinii decât cele social – democrate să se uite puţin în jurul lor şi să conştientizeze că Rucărul este una dinte cele mai frumoase zone ale Muscelului, însă de la Revoluţie încoace nu a fost pe harta politică decât pentru retrocedări şi defrişări. Totul pentru că nu a avut noroc de primari, doar doi la număr, care să aibă interesul de a face din Rucăr una dintre cele mai bogate şi mai dezvoltate localităţi ale Argeşului.
Interesat este faptul că, în pofida tuturor ameninţărilor, susţinătorii lui Mircea Andrei, în mare parte tineri cu iniţiativă, nu au lipsit de la întâlnire, fiind chiar decişi să intre în lupta pentru câştigarea primăriei Rucăr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.