O nouă surpriză marca Mircea Andrei! Generalul (r) Bîrloiu candidatul PAM la Dâmbovicioara

Aşa cum se tot zvoneşte, se pare că Mircea Andrei, liderul Partidului cutia cu amintiri (7)pentru Argeş şi Muscel este pus să cam adune tot ceea ce poate în materie de viitori candidaţi pentru alegerile locale 2016. Din câte am mai putut afla, Andrei caută oameni fără un trecut cu pete, sau cu CV politic colorat, şi social – democraţi cu notorietate la capitolul realizări pentru comunitate.
La începutul acestei săptămâni, PAM a apărut cu două noi surprize, una dintre ele fiind candidatul pentru primăria comunei Dâmbovicioara, în persoana generalului (r) Ion Bîrloiu.
După o lungă şi exemplară activitate în slujba statului şi a MApN, generalul (r) Bîrloiu a decis să contribuie activ la dezvoltarea localităţii şi să folosească experienţa administrativă şi de conducere acumulată de-a lungul zecilor de ani de activitate:
„M-am hotărât să mă implic activ în ceea ce înseamnă nu politică şi partide, ci dezvoltarea unui colţ de rai cum este Dâmbovicioara. Cred, sincer, că se poate face mult mai mult pentru locuitorii acestei comune şi pentru dezvoltarea zonei. Am găsit în persoana preşedintelui Mircea Andrei, de la Partidul pentru Argeş şi Muscel, seriozitatea şi determinarea cu care, şi eu, am fost învăţat să lucrez în viaţă. Sunt hotărât ca alături de echipa Partidului pentru Argeş şi Muscel să schimb lucrurile în bine în comuna Dâmbovicioara. Vom veni cu un plan concret de dezvoltare şi cu idei pentru comună, vom lucra corect, eficiecutia cu amintiri (107)nt şi productiv. În foarte scurt timp o să prezint şi gândirea echipei Partidului pentru Argeş şi Muscel – Dâmbovicioara pentru următorii patru ani.”, a declarat generalul (r) Ion Bîrloiu, candidatul PAM la alegerile de anul acesta pentru primăria Dâmbovicioara şi, totodată, preşedintele organizaţiei PAM – Dâmbovicioara.
Este de subliniat că generalul (r) Ion Bîrloiu este căsătorit, tată a doi copii, şi din 2007 a fost locţiitorul şefului Statului Major al Forţelor Terestre, iar în anul 2009 a ieşit la pensie din postura de general locotenent cu trei stele.
Totodată, din anul 2006 deţine şi titlul academic de doctor în științe militare, având şi o serie de distincţii militare printre care se numără şi Ordinul Național „Steaua României” în grad de cavaler.

1 COMENTARIU

  1. La Şcoala Căteasca, directoarea Firică aplică copiiilor metode combinate de educaţie atât rurale cât şi capitaliste.
    Astfel, a ajuns să bată în mod ritmic copiii (în adevăratul sens al cuvântului), minimul de corecţie constă în aplicarea în forţă a cel puţin 5 palme de director peste faţa elevului (şi nu este vorba de un singur elev).
    Se pune întrebarea dacă I.S.J. Argeş prin şeful dl Tudosoiu organizează un nou concurs şi directorii exersează cu simţ de răspundere?
    Oare cine va ieşi învingător din meciul director Firică şi Generalul Tudosoiu?
    Suntem foarte curioşi să aflăm rezultatul final?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.