O doamnă din Argeş a părăsit conducerea centrală a PNL pentru PAM-ul lui Mircea Andrei!

Săptămâna trecută, Partidul pentru Argeş şi Muscel a reuşit o primă melania tarnovetchi PAMrăsturnare a politicii argeşene, anunţând apariţia în echipa unicului partid regional a unor oameni ce doresc să facă ceva bun pentru judeţ. Foşti membri social – democraţi, foşti membri liberali sau oameni care nu au făcut politică până în prezent, dar vor să se implice pentru o schimbare radicală a învechitelor dogme bazate numai pe interese de grup, ci nicidecum pe interesele argeşenilor şi muscelenilor.
Melania Tarnovetchi, fost membru al BPL-PNL Piteşti şi vicepreşedinte în Biroul Permanent Naţional al pensionarilor liberali, este una dintre persoanele care s-au alăturat Partidului pentru Argeş şi Muscel, fapt pentru care PAM „salută decizia doamnei Tarnovetchi de a se alătura echipei şi reiterează intenţia de a face opoziţie serioasă, concretă şi constructivă în judeţul Argeş”.
Melania Tarnovetchi: „Sunt convinsă că am făcut alegerea corectă, mai ales că vor mai urma şi alţi oameni acest drum.”
De ce aţi renunţat la o funcţie la nivel naţional în PNL pentru Partidul pentru Argeş şi Muscel?
Pentru că mi s-a părut un partid justiţiar, pentru dreptate şi bănuiesc că este un ajutor pentru toţi cetăţenii cu probleme. Consider că Mircea Andrei este persoana care poate ajuta cetăţenii şi este un om la care se poate apela. Este aproape de întreg judeţul Argeş şi a fost mereu, este cunoscut şi este singurul din judeţ care a putut să descopere şi să facă publice problemele din acest judeţ. Este singurul care a făcut opoziţie în mod real.
În Argeş mai sunt şi alte partide. De ce aţi optat pentru un partid de judeţ şi nu pentru unul naţional?
Pentru ca un partid de judeţ, regional, răspunde nevoilor argeşenilor exclusiv. Partidele naţionale răspund mai întâi intereselor de grup ale partidelor la nivel naţional şi mai apoi intereselor de grup ale politicienilor din plan local, nicidecum să îşi îndrepte atenţia spre cetăţean, spre omul de rând. Am ales Partidul pentru Argeş şi Muscel pentru că el va reprezenta numai doleanţele argeşenilor şi aş mai adăuga faptul că am mai luptat în politică alături de preşedintele Mircea Andrei şi în trecut, iar faptul că a fost singurul corect în raportul politic şi a făcut ceea ce trebuia să facă şi anume opoziţie reală m-a determinat să mă alătur echipei domniei sale. Am avut surpriza ca pe parcursul câtorva zile de când sunt parte din echipă să văd cât de multa lume vine la Partidul pentru Argeş şi Muscel şi sunt convinsă că am făcut alegerea corectă, mai ales că vor mai urma şi alţi oameni acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.