Nuntă la Rucăr! Primarul Dulamă şi-a condus fiica la altar în carul cu boi

La sfârşitul săptămânii trecute întreaga suflare rucăreană a fost în sărbătoare. Primarul comunei, Ionel Dulamă, şi-a condus fiica la altar, iar nunta a fost una cu specific tradiţional.

„Nuntă la Rucăr” a fost şi textul principal al invitaţiilor transmise de tinerii Simina Dulamă şi Ştefan Chiperi, pentru a anunţa marele eveniment din viaţa lor, care a ţinut patru zile încheiate.

Cununia civilă a fost oficiată de tatăl miresei, primarul Ionel Dulamă, în parcul din centrul comunei. Fapt pentru care întregul parc s-a transformat peste noapte într-o oază de vis cu ghirlande de flori pe leagăne şi covoare tapetate cu petale de trandafiri.

Conform tradiţiei populare locale, mirii au fost plimbaţi prin comună în carul cu boi, urmaţi de nuntaşii îmbrăcaţi straiele tradiţionale.

Masa şi dansul au avut loc la Dealul Sasului. Petrecere ce a ţinut două zile, iar Simina a strălucit în toate cele patru ţinute de ocazie: rochia de la cununia civilă, costumul popular de la oficierea logodnei, rochia de mireasă de la Slujba cununiei religioase şi rochia de la petrecerea de după nuntă.

Se mai poate spune că Simina a primit de ziua ei, la împlinirea a 29 de ani, un soţ. Asta, pentru că în data de 16 septembrie petrecerea de nuntă a continuat cu sărbătoarea zilei de naştere, sărbătoare la care actuala doamnă Chiperi a îmbrăcat tot rochie de mireasă.

Foto şi video sursa Facebook.

Video cunoscutul fotograf câmpulungean Adrian Chiru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.