Muntele scos de sub gunoaie!

Vineri, 08 iulie, 35 de copii, cu vârste cuprinse între 5 şi16 ani, veniţi din diferite locuri dinMuntele scos de sub gunoaie! 9 (5) România la Tabăra Oratia și câțiva de la Podu Dâmboviței au „scos muntele de sub gunoaie”. Mizeriile lăsate de „turişti” lipsiţi de bun simţ au fost strânse de o zonă generoasă a Cetăţii Oratia.

            Acţiunea a făcut parte dint-o mai amplă campanie iniţiată de Centrul de Informare și promovareTuristică Dâmbovicioara & Asociația „Clubul Prieteniei”.

„Am început de la bază – copiii! O lecție, pentru cine vrea să învețe! Poate nici ei nu au fost prea entuziasmaţi de munca depusă, nu cred că au făcut-o cu maximă bucurie, dar au văzut și simțit direct consecințele indolenței. Cu siguranță data viitoare când mâna va da să plece să arunce un gunoi se vor gândi de două ori. Și poate vor atrage atenția și celor din jur. Zic, POATE, pentru că și azi, în timp ce piticii mișunau și strângeau gunoaiele în perimetrul parcării din zona Cetății Oratia, s-au oprit tot felul de mașini, una mai ”cool” decât alta …și-au făcut seMuntele scos de sub gunoaie! 9 (7)lfie în peisajul mirific, s-au așezat la măsuțele înconjurate de gunoi și …atât! Personal chiar, am invitat pe câțiva dintre ei să ni se alăture, dar, vorba unui moș din zonă: „n-ai să vezi!”.
Știu, o să mă băgați în clișee să-mi ziceți că nu se face primăvară cu o floare! Noi am încercat! Pentru că ne pasă! Și sunt tare mândră de copiii ăștia care au simțit azi importanța „florii” lor! Asta-i România mea!”, este precizarea făcută de organizatori.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.