Mioriţa politică! ALDE împotriva PSD la Rucăr!

Vestea că exprimarul pedelist, actual consilier local OTV-ist, Titi (Flocea) Ghica a reuşit sătiti ghica se impună candidat al ALDE pentru primăria Rucăr în alegerile din 05 iunie 2016, a cauzat răscoală politică în mioritica localitate musceleană.

Aurel Iacşa unui din liderii judeţeni ai ALDE a fost cel ce a schimbat lucrurile la Rucăr, renunţând la vechea organizaţie formată din conservatori rucăreni, constituiţi în ALDE Rucăr în data de 03 februarie 2016. Motivul fiind interesele co-preşedintelui provenit din PC, Claudiu Pătran, de a-l susţine pe candidatul PSD, actualul edil Ionel Dulamă, la primăria Rucăr. Mai mult, însuşi Iacşa e foarte sigur că Ghica va aduce mult mai multe voturi pentru ALDE şi că acestea nu se vor duce către PSD. Timp în care consideră posibilă o alianţă cu social – democraţii, dar numai după numărarea voturilor.

Astfel că, începând din data de 28 martie 2016, ALDE Rucăr are altă conducere şi un candidat la funcţia de primar, în persoana lui Dumitru Ghica (cunoscut ca Titi Flocea). Cu late cuvinte, Rucărul fiind prima localitate unde Alianţa Democraţilor şi Liberalilor sunt total contra PSD încercând să-şi impună proprii oameni prin a renunţa la cine e de altă părere.ALDE Rucar 1

 În facsimil fiind o fotocopie a procesului verbal de constituire al ADLE Rucăr, în care se regăseşte şi componenţa Biroului local al organizaţiei comunale. Lista cu cei ce se regăsesc în conducerea organizaţiei ALDE Rucăr, fiind la secret pe motiv că „dacă sunt făcute publice numele pot avea probleme pe viitor de la domnul Ghica”.

Interesant mod de a se vedea lucrurile, şi mult mai interesant faptul că nu puţini sunt rucărenii care încă se mai tem de fostul primar Titi Ghica, nu degeaba considerat de Auel Iacşa „un candidat de care se teme actualul primar Dulamă şi singurul care poate aduce, cu siguranţă, voturi”.

În 2012 – Dulamă – 2954 voturi, iar Ghica – 831 voturi

De amintit că în alegerile locale din vara anului 2012, Rucărul s-a numărat printre dulamalocalităţile cu cel mai mic număr de candidaţi, trei la număr: Ionel Dulamă – USL, Titi Ghica – PP-DD şi Sorin Bălănică – AMM. Iar, potrivit rezultatelor votului de atunci, Ionel Dulamă a obţinut încederea a 2954 de rucăreni, pe când Titi Ghica doar 831 de voturi, în timp ce al treilea candidat Sorin Blănică a obţinut doar 42 voturi.

În acest an, lupta va fi mai strânsă pentru actualul primar PSD, Ionel Dulamă, dat fiind că deja şi-au exprimat dorinţa de a candida Genel Lupu din partea PNL, Titi Ghica din partea ALDE, în timp ce candidaţi vor avea şi Partidul Mişcarea Populară şi Partidul pentru Argeş şi Muscel, fără a mai pune la număr şi alte eventuale surprize.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.