De ani de zile rucărenii, din satul Sătic, aşteaptă să se întâmple minunea de a avea drum, un drum care să le aducă şi o creştere semnificativă a turismului în zonă. Pentru că vorbim de una dintre cele mai frumoase zone ale Muscelului.

Astăzi, luni, 20 mai 2019, după ce contractul a fost semnat şi a avut loc şi etapa procedurii de predare, pe drumul comunal se lucra de zor.

Primarul comunei Ionel Dulamă a fost cel ce a surprins câteva cadre de la faţa locului, fiind mândru că, după ani de chin, a reuşit să îşi vadă început unul dintre cele mai importante proiecte ce privesc dezvoltarea localităţii.

Drumul Comunal 21 Sătic – Rucăr va fi asfaltat pe o lungime de 12 kilometri, iar valoarea investiției este de peste 11 milioane de lei. Pe lângă asfaltarea propriu-zisă vor mai fi construite podețe și apărători de maluri din gabioane. Durata execuției este de 24 de luni.

Vă prezentăm şi un material video realizat cu primarul Ionel Dulamă în anul 2017, când „alerga” după avize, preconizând, pe atunci, că vor începe curând lucrările. După circa doi ani începe să prindă contur. Rămâne de văzut dacă şi termenele o să fie respectate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.