La finele săptămânii, prefectul județului Argeș, Emilian Dragnea, alături de reprezentați ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Arges, Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Căpitan Puică Nicolae”, ai Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și ai autorităților locale le-au făcut o vizită altor doi români care au împlinit vârsta de 100 de ani, chiar în anul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.

În cadrul campaniei Ministerului Afacerilor Interne ,,O viață cât un centenar”, au fost felicitați Simăn Paraschiv, din Lerești și Busioc Neculae, din Rucăr, centenari venerabili. Cei doi argeșeni au fost omagiați prin înmânarea simbolurilor naţionale alături de scrisoarea adresată personal de către ministrul afacerilor interne, Carmen Daniela Dan.

Autoritățile prezente la evenimentele omagiale au avut onoarea de a asculta poveşti care s-au născut odată cu România, întâmplări remarcabile din viața celor doi veterani de război, care au luptat pentru pământul și neamul românesc, adevărați patrioți ce și-au riscat viața pentru țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.