La Stoenești USR continuă campania electorală sau „Arta de a deveni penibil!”, o spune chiar un cetățean

Deși a trecut mai bine de un an de când primarul Paul Marin a fost reales primar al localității muscelene Stoenești, Florin Oancea, din calitatea sa de consilier local şi preşedintele organizaţiei comunale a USR, pare să fie într-o continuă campanie electorală online.

Consilierul local își arogă toate realizările actualului executiv și atacă cu vehemență primarul, lucru sesizat și foarte bine punctat de către un cetățean al comunei. Omul a sesizat constanta campanie electorală a consilierului local și nu s-a abținut de a la a face unele comentarii.

 „Arta de a deveni penibil!

Campania electorală în care poți devenii primar, consilier a fost încheiată de vreo 14 luni.

În campanie ca să fi ales (în Romania) poți promite orice, dar dacă ai fost ales DOAR consilier (și ăla în opoziție) și ai promis marea cu sarea și se asfaltează niște ulițe, poți spune că tu le-ai asfaltat??!! Cine te crede?

Cât să fii rupt de realitate sau să crezi că un “prost” de la țară care nu te-a votat sau un “deștept” care te-a votat,  dacă postezi că tu ai asfaltat, te crede cineva și toți “țăranii” o să spună: mamă, ce tare e Florin!

Dragă Florine, te rog eu nu fii penibil!”, este și părerea cetățeanului, alegătorului, plătitorului de taxe și impozite Adrian Vlad. Părere pe care o considerăm cea mai importantă în „războiul” pentru imagine dus de către un ales local pe o rețea de socializare.

Postarea cetățeanului a avut la bază  „râca” dintre consilierul Oancea și primarul Marin. Din acest motiv, în continuare vă prezentăm o mică parte din  „războiul declarațiilor”, dus în mediul virtual:

Oancea Florin, consilier local Stoenești –  „Din punctul meu de vedere dl primar parcă se oftică la faptul că facem lucruri pentru oameni! Nu-i normal să facem, vă întreb pe d-stră?

Văd că dl. primar subliniază faptul că sunt singur în consiliu… restul sunt de partea lui… eu cred în consilieri și am discuții foarte ok cu majoritatea… d-stră bineînțeles credeți ce doriți… important că am promis clar la începutul anului că se va asfalta și se asaltează… e o realitate…

Trebuie să înțelegem cu toții un lucru, eu nu primesc salariu de la Primărie, pur și simplu intru în discuții aprinse în consiliu doar pentru a se face anumite lucruri pentru oameni! Iar pentru orice primar nu-i normal să facă treaba dacă primește salariu și un salariu frumușel? Spuneți d-stră?

Oricum fiecare decide, eu nu o să impun niciodată ceva, cuiva! Din punctul meu de vedere important să se facă cât mai multe lucruri pentru comună și locuitori!”.

Primarul comunei Stoenești Paul Ion Marin –  „Ce ușor este numai sa vorbești!!! Acea persoană care vorbește că numai el face totul în comună, vrea doar să culeagă roadele celor care muncesc, nu are nici putere de decizie deoarece este singur în consiliu la vot, iar investițiile le hotărăște consiliul local majoritar și executivul primăriei. Sper ca locuitorii să analizeze și să creadă în consecință lucrurile corecte și reale! Va informăm că noi executivul lucrăm la aceste investiții propuse de către noi, suntem în plină acțiune, am finalizat în Cotenești, aseară la orele 18.00 investiția de pe uliță Coca! Astăzi continuăm cu proiectele din satul Bădeni, în aceeași măsură se lucrează la pregătire și la investițiile din satul Stoenești. De-asemenea se lucrează și la  stația de epurare și la noul bazin de apă de pe Stoeneasca unde deja s-a turnat fundația, urmează să sosească piesele aferente și să fie montat! Aceste informații sunt date de către primarul localității, administratorul site-ului!!! (n.red. profil pe un site de socializare)”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.