În încercarea de a nu pierde puterea în Argeş, PSD mai face şi alegeri democratice-n partid!

Gabi Şerbănoiu candidatul cu cele mai mari şanse de a câştiga primăria Stâlpeni

PSD este în plin proces de stabilire a candidaţilor în Argeş. Astfel că, la nivelul fiecăreiGabi Serbanoiu 2 localităţi au loc consilii municipale pentru ca membri să-şi poată stabili reprezentanţii pentru alegerile 2016. Una dintre şedinţele social – democraţilor, desfăşurată în mod democratic a fost cea de la Stâlpeni, unde după îndelungi discuţii, după sondaje de opinie s-a decis ca cel ce o să candideze pentru funcţia de primar al comunei din partea PSD să fie Gabi Şerbănoiu, actualul viceprimar al localităţii.

Mai pe larg, joi, 31 martie, la Stâlpeni, PSD a organizat conferinţa comunală a  organizaţiei, la care a participat întreg staff-ul social – democrat argeşean, cei mai vizibili fiind deputatul Simona Bucura – Oprescu şi reprezentantul zonal, primarul Mioveniului Ion Geogescu.

Trei persoane au fost înscrise pentru a deveni candidatul PSD la primăria Stâlpeni, respectiv: Olavi Niţescu, Silviu Nedelcu şi Gabi Şerbănoiu. Ultimul enumerat fiind şi cel dintâi, după numărarea celor 106 voturi din care a obţinut 76.

Cu alte cuvinte, Gabi Şerbănoiu este, oficial, candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Stâlpeni având  şanse certe de reuşită, dat fiind şi rezultatul ultimului sondaj în care a obţinut un procent de 56%. Cel mai dezamăgit s-a arătat exprimarul localităţii, Ion Popa, care l-a avut ca favorit pe linie politică pe Silviu Nedelcu, ce-l ce în sondaje nu a obţinut mai mult de 6,7%.

În încercarea de a-l împăca pe fostul edil Ion Popa, parlamentarul Simona Bucura Oprescu i-a propus un post bun la Cabinetul domniei sale, ofertă pe care acest a refuzat-o.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.