Holcim România, unul dintre cei mai importanţi producători de ciment, betoane şi agregate, în parteneriat cu Primăria Comunei Stoenești,  a amenajat un loc de joacă, pe o suprafață de 240 de metri pătrați, printr-o investiție de aproximativ 26.000 de euro.

Locul de joacă este dotat la standarde moderne, cu multiple posibilităţi de joc, astfel încât copiii să-şi poată petrece timpul în mod constructiv și în siguranță. Dotările alese sunt reprezentative pentru a le oferi celor peste 500 de copii școlari și preșcolari posibilitatea să facă mișcare într-o locație accesibilă.

Unul dintre pilonii Planului 2030 ai Holcim Romania este sprijinirea comunităților locale, iar în comunitatea din Stoenești, Holcim Romania a dezvoltat deja o serie de proiecte pentru infrastructura locală și inițiative personalizate pentru educarea tinerei generații. Dintre acțiunile derulate la nivel local de companie în ultimii ani, menționăm: Drum Sigur – ABCdar Rutier, inițiativa de  educație rutieră a copiilor din comunitățile rurale, ”Save Kids Lives” urmată de amenajarea a două sectoare de trotuar în fața școlii și, respectiv, a căminului cultural din satul Cotenești.

 „Proiectul de amenajare a acestui loc de joacă reprezintă o bucurie pentru noi datorită faptului că avem ocazia să le oferim copiilor acces la joacă și mișcare în aer liber. Vrem să fim alături de comunitatea din Stoenești și de viitoarele generații pentru a gândi împreună proiecte frumoase, în beneficiul și pentru siguranța tuturor.”, a declarat Cornel Banu, Directorul fabricii de ciment Holcim din Câmpulung.

Investiția actuală de aproximativ 26.000 euro a constat în amenajarea și dotarea locului de joacă cu echipamente de care cei mici se pot bucura începând cu data de 15 septembrie:

  • Ansamblu de joacă cu patru turnuri
  • Leagăn dublu și tobogan
  • Învârtitoare
  • Balansoar pe arc (2)

Zona unde a fost construit locul de joacă este un parc de agrement din comuna Stoenești, prevăzut cu o bază sportivă multifuncțională modernă și locuri de relaxare și picnic atât pentru locuitorii comunei, cât și pentru turiști.

Despre Holcim România

Holcim (România) S.A., care activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România, deţine 2 fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 14 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman. Holcim are aproximativ 800 angajați în România. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi website-ul companiei și pagina de Facebook.

Holcim România este membră a grupului LafargeHolcim, care s-a născut în urma fuziunii între egali dintre Lafarge și Holcim în 2015. Având peste 180 de ani de experiență combinată, Grupul rezultat în urma fuziunii își propune să intre într-o nouă eră de tehnologii și inovații de vârf în industria materialelor de construcții, pentru a face față provocărilor secolului 21.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.