Dorel Tănăsescu, primarul comunei Bughea de Jos face un apel către toţi bughenii de a-şi supraveghea copiii, dat fiind că în decursul a numai o lună de zile o familie din localitate s-a ales cu pagube însemnate în urma a două incendii.

Al doilea incendiu având loc chiar în seara zilei de marţi, 1 august a.c., când un fânar şi adăpostul pentru animale al unei familii din Bughea de Jos s-au transformat în scrum din cauza faptului că micuţii familiei au fost lăsaţi nesupravegheaţi şi s-au jucat cu … focul.

          „Bună seara! Mă adresez şi pe această cale părinților din comună şi de pretutindeni să asigure atenția cuvenită copiilor, să le asigure o supraveghere permanentă şi să nu le lase la îndemână obiecte provocatoare de incendii cu care să se joace având în vedere că în orice moment pot declanșa pagube devastatoare, chiar cu victime, prin incendierea unor bunuri (locuințe, anexe gospodărești, etc.). Un exemplu trist familia Ştirbu Ion din zona Poenandre, din comuna noastră care lasă copii nesupravegheaţi permanent , numai într-o lună s-au confruntat cu două incendii în gospodărie – primul le-a ars magazia şi cel de al doilea din această seara le-a ars grajdul de animale şi fânarul – cauza ,,jocul copiilor cu chibritul”. Personal mulțumesc tuturor locuitorilor şi copiilor care au dat o mână de ajutor pompierilor militari din Câmpulung. Prezenți la incendiu în cel mai scurt timp de la anunț. ATENȚIE, ATENȚIE MARE DRAGI PĂRINȚI. O seara bună tuturor cu multă sănătate şi evenimente numai plăcute.”, a scris primarul Tănăsescu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.