Genel Lupu – candidatul PNL la primăria Rucăr

Liberalii musceleni şi-au desemnat candidaţii pentru alegerile locale 2016,genel lupu 1 mai ales pe cei pentru funcţiile de primar.
Genel Lupu este candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Rucăr, o localitate în care schimbările la nivel administrativ s-au făcut destul de greu, dar nu imposibil.
Genel Lupu este un tânăr ambiţios, pentru care politica a fost mereu pe locul al doilea după implicarea în viaţa comunităţii locale, în calitate de consilier local din anul 2004 şi activitatea profesională. Nu a făcut din politică o carieră, însă a învăţat să lucreze cu oamenii şi să fie alături de ei. Mai mult de atât, putem spune că, nu prea şi-a dorit să candideze la fotoliul de primar, însă după un timp îndelungat de gândire a fost de acord cu provocarea, considerând că Rucărul are nevoie de oameni care să-l urce acolo unde îi este locul, în topul celor mai prospere localităţi din România.
Genel este născut în data de 14 iunie 1977, în localitatea Rucăr, este căsătorit şi tată a doi copii. A absolvit Liceu Rucăr, după care a urmat Facultatea de Silvicultură Brașov, fiind de profesie inginer silvic. Mai mult deţine un master pe care l-a obţinut urmând cursurile de masterat la Facultatea de Drept și Sociologie din cadrul Universităţii Transilvania Brașov.
Din anul 2005 este şeful Ocolului Silvic „Păpușa Rucăr”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.