Exprimarul de Rucăr, Titi Flocea, candidat din partea ALDE!

Potrivit ultimelor zvonuri care circulă prin mioritica localitate musceleană titi ghica 2– Rucăr, fostul primar Titi (Flocea) Ghica şi-ar fi găsit partid pentru care să atace primăria comunală. De când a pierdut domnia de 16 ani asupra Rucărului, la Ghica, a devenit obişnuinţă ca înainte de alegerile locale să îşi caute partid pentru a încerca să recâştige ce a pierdut în vara anului 2008.

Astfel că, după ce a candidat din partea PPDD, ajungând consilier local Ghica a căutat intrare chiar la fostul preşedinte Taian Băsescu de a candida din partea Partidului Mişcarea Populară. Refuzat fiind de organizaţia judeţeană şi locală, Titi Ghica, cunoscut ca Flocea, şi-ar fi găsit loc vacant în fruntea organizaţiei ALDE Rucăr.

Foarte interesantă va fi campania electorală în condiţiile în care candidatul Ghica, din partea ALDE, va fi împotriva candidatului PSD, actualul primar Ionel Dulamă! Sau mai există posibilitatea ca cei doi, fost şi actual primar, să fi picat la pace şi să meargă împreună în alegerile locale 2016. Dulamă din partea PSD pentru primar, iar Ghica din partea ALDE pentru viitor viceprimar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.