După aproape doi ani, consilierii au decis cine e viceprimar la Cetăţeni!

După aproape doi ani de zile de procese şi scandaluri mocnite, într-un final a apărut şi un “verdict” definitiv cu privire la cine ar trebui, de drept şi foarte legal, să ocupe funcţia de viceprimar al comunei muscelene Cetăţeni. Însă “verdictul” a fost dat nu de instanţa de judecată, ci de către plenul Consiliului Local, care în şedinţa din data de 14 martie 2018, a decis să accepte ca social – democratul Mugurel Minciună să ocupe scaunul de viceprimar al comunei Cetăţeni.

Imediat după alegerile locale din 2016, în primăria şi Consiliul Local Cetăţeni au început, nu numai discuţiile, ci şi procesele pentru funcţia de viceprimar între social – democratul Mugurel Ion Minciună (fost candidat PSD la funcţia de primar al comunei) şi liberalul Mihai Ciurezu.

Totul după ce, ca viceprimar a fost ales liberalul Mihai Ciurezu, coleg de partid al primarului  Claudius Ciobanu, printr-o hotărâre de Consiliu Local, care a fost atacată ca fiind apărută “peste noapte”.

Cum primarul şi consilierii săi au dorit să-şi impună om şi ca viceprimar, a-nceput războiul legal între social – democratul Mugurel Minciună şi liberalul Mihai Ciurezu, implicat fiind şi Consiliul Local Cetăţeni, război ce a durat până-n prezent şi care a dus la adoptarea unei noi hotărâri a Consiliului Local Cetăţeni, în data de 14.03.2018 prin care viceprimar a fost ales Mugurel Minciună cu opt voturi “pentru” şi cinci “împotrivă”.

Astfel, Mugurel Minciună are la dispoziţie termenul scurt până la comunicarea HCL, din martie anul acesta, pentru a se gândi dacă doreşte să-şi suspende activitatea de la Primăria Municipiului Câmpulung (unde este şofer al primarului Liviu Ţâroiu, dar şi consilier personal al acestuia), în favoarea posturii de viceprimar al comunei Cetăţeni. În condiţiile în care a luptat în instanţă, vreme de aproape doi ani, să demonstreze că postul de viceprimar îi aparţine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.