Duminică neagră în Muscel! Un tânăr cioban din Sătic s-a spânzurat de măgar de teama lui „Călău”!

În seara zilei de duminică, 10 aprilie, un alt eveniment tragic a avut loc în Muscel. De magaraceastă dată în comuna Rucăr, sat Sătic, unde un cioban a hotărât să-şi pună capăt zilelor.

Potrivit martorilor, ciobanul a legat o funie de măgar şi din celălalt capăt a făcut un laţ pe care şi l-a pus în jurul gâtului. În momentul în care măgarul a luat-o la fugă, tânărul şi-a găsit sfârşitul.

Se pare că la mijloc a fost un scandal dintre doi rucăreni, care au avut mai multe dispute pe marginea turmei de ovine ce se afla în grija tânărului cioban, la o stână din Sătic – Valea Largă.

Bârfele de prin Rucăr spun că între doi rucăreni, Nae Cioplei şi Mihai Ţuluca, cunoscut ca şi Călău, au existat mai multe certuri pentru mioare.

Oile ce-i aparţin lui Cioplei ar fi fost date în arendă lui Călău, la mijloc fiind fondurile de la APIA. Între timp, totul între cei doi rucăreni s-a lăsat cu plângeri pe la Poliţie şi cu un întreg scandal, la mijloc, ca martor nevinovat, fiind tânărul cioban.

Se pare că, tânărul nu a mai rezistat presiunilor şi ameninţărilor venite din partea lui „Călău” şi a ales să-şi curme zilele.

„Am înţeles că Ţuluca – Călău, l-a ameninţat pe copil că dacă spune la Poliţie altceva decât îi spune el îl omoară. Copilul s-a omorât de frică!”, este de părere unul dintre rucăreni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.