Dezvăluiri incredibile din depozitul Profi Rucăr! O întreagă comunitate este în pericol de a se intoxica de la carne expirată spălată cu bicarbonat pentru a fi vândută

Nimic pare a nu ne mai mira atunci când vine vorba de nereguli, chiar şocante, doar pentruProfi Rucar 3 profit. Una dintre marile „realizări” din acest an la nivelul comunei Rucăr a fost deschiderea unui supermarket, respectiv Profi, unde cândva era Hanul Rucăr, un loc simbol pentru localitate. Numai că, dorinţa de profit l-a determinat pe proprietar să închirieze parterul Hanului, spaţiul fostului restaurant pentru a se deschide un supermarket Profi.

O rucăreancă a prezentat pe profilul personal de Facebook modul în care la Profi Rucăr se menţine marfa „proaspătă”. Mai exact cum o întreagă comunitate este expusă riscului de a se îmbolnăvi consumând mărfuri perisabile expirate ori improprii consumului, care însă sunt „tratate” pentru a fi vândute ca „ieftine şi bune”.

În fotografii se poate vedea modul cum este depozitată marfa, dar şi cum una dintre angajate spală nişte aripioare de pui cu bicarbonat pentru a îndepărta mirosul specific cărnii stricate. Aripioare ce mai apoi au fost repuse la vânzare ca numai bune de consum.

„Credeam că se întâmpla doar în altă parte, dar am rămas şocată să văd că şi la Profi Rucăr se întâmplă acelaşi lucru. Carne spălată, crenvuşti, pulpe, aripioare de pui spălate, schimbat codul de la carne pentru a-i prelungi perioada de valabilitate fiind expirată, pâine expirată repusă la vânzare, produse expirate ţinute în acelaşi loc cu cele bune.”, este comentariul făcut de o rucăreancă la fotografiile postate pe Facebook.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

 

1 COMENTARIU

  1. Daca nu ati fost la fata locului sa analizati situatia sa vedeti daca asa este, nu aveti dovada posibil acele poze puteau fi foarte bine din alt magazin. Nu exista paine expirata la raft! Nu exista alte produse expirate la raft,nu au existat! In firma Profi permanent au controale la sange. Dar stiti ca la Lidl s-a furat toata cafeaua de la raft?.Ea fiind impartita cu hotii si cativa angajati. Cel mai mult fura angajatii in Lidl ,anumite produse nu se trec prin casa de marcat. Dumneavoastra nu stiti detalii mai multe.De Profi se stie ca au cea mai mare vanzare din zona Rucar-Bran-Brasov,asta nu o stiati nu?…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.