Cum păcăleşte un primar electoratul ca să nu-şi piardă … mandatul!

Numai la noi se poate întâmpla ca înainte de campanie unii dintre candidaţi, mai mult Vasile Leau Boteniprimari în funcţie cu nimic la lista realizărilor după, culmea, trei mandate.

Căci bine se ştie că una dintre localităţile muscelene unde nu s-a făcut mai nimic pentru comunitate este comuna Boteni, unde stăpân este nimeni altul decât social – democratul Vasile Leau, un primar ce vreme de 12 ani nu a făcut demersuri să fie reparate drumurile, nu a făcut nimic pentru a dezvolta comuna, ci doar s-ar putea făli cu o avere de invidiat.

Însă, în astfel de cazuri, primarii ce nu au făcut decât s-adune averi colosale pentru zece vieţi au şi idei năstruşnice atunci când vine vorba de pregătirea alegerilor locale şi încercarea disperată de a mai păcăli electoratul cu unicul gând de a mai câştiga încă un mandat. Zilele trecute, la Boteni a ajuns un TIR plin ochi cu haine second – hand de prin Italia, ce se aude că vor fi împărţite gratuit locuitorilor comunei de însuşi primarul Vasile Leau. Cu alte cuvinte ar fi vorba de mită preelectorală sub forma unui gest cartitabil înainte de Sărbătorile Pascale.

Hainele deja purtate au fost expuse în faţa primăriei Boteni pentru ca nevoieşii comunei botenisă-şi poată înnoi garderoba de Paşti, aşa cum tradiţia creştină o cere.

Numai că, lucrurile nu vor rămâne aşa, deoarece poliţiştii musceleni au fost sesizaţi de tărăşenia pusă la cale de actualul primar Vasile Leau, în dubla calitate şi de candidat al PSD la primăria Boteni. Astfel că, s-a deschis o anchetă pentru a se vedea care este realul scop al caritabilei acţiuni instrumentată de Leau înainte cu puţin timp de începerea campaniei electorale pentru alegerile locale 2016.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.