Cavalerismul n-are loc când e vorba de bani sau de pădure! Bătaie în plină stradă între un consilier ALDE şi unul PSD la Rucăr

La sfârşitul săptămânii ce a trecut Rucărul a fost gazda Festivalului Internaţional Medieval cavaleriCavalerii Templului Sacru. Un festival ce urmăreşte dezvoltarea zonei Rucăr –Dâmbovicioara, zonă ce ar putea deveni o nouă atracţie turistico – culturală. Totodată, Rucărul a devenit oficial Capitala Internaţională a Cavalerilor Templului Sacru.

Se pare, însă, că nu toţi rucărenii ştiu să se comporte cavalereşte, precum au putut vedea la final de săptămână că a lor localitate a fost invadată de cavaleri şi de domniţe, ci în plină stradă s-au luat la ceartă, dar şi la bătaie. Şi nu orice muritor de rând, ci fostul primar, actual consilier local, Titi (Flocea) Ghica, actual preşedinte ALDE Rucăr, cu un consilier local PSD şi cu fratele acestuia, nimeni altul decât fostul preşedinte ALDE Rucăr şi şeful ADP din primăria comunei, Gheorghe şi Claudiu Pătran.

Tot circul, sau pentru a fi în trend, duelul sau marea bătălie, s-a dat pentru o datorie petiti ghica 2 care consilierul ALDE, Ghica, ar avea-o la familia Pătran. Se audă că, pe vremea cât a fost primar, Titi Flocea acesta ar fi primit nişte bani de la tatăl consilierului local PSD, Gigi Pătran, pentru a i se mai da ceva pădure numai bună de tăiat. Numai că, nici pădurea, dar nici banii nu au mai ajuns la familia Pătran. De aici un întreg scandal cu injurii, îmbrânceli şi ameninţări, până ce primarul Ionel Dulamă, deranjat că spectacolul se ţinea în plină stradă chiar în faţa primăriei, a intervenit pentru a despărţii taberele ALDE – PSD.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.