Candidatul Mişcării Populare pentru o comună musceleană „dă milităria jos din pod”

Muscelul, mai mult ignorat de politicienii argeşeni, mai ales de cei PSD şi Miscarea Populara Arges (9)PNL, este în atenţia partidelor mai mici, dar cu mult mai multe şanse de a revigora nu numai politica locală, dar şi zona.
Spre exemplu, vineri, 29 ianuarie, Mișcarea Populară Argeș, condusă de Cătălin Bulf, şi-a prezentat doi candidaţi, unul din Muscel, respectiv pe Relu Arsenescu, lansat în apropiata cursă electorală la primăria Vultureşti şi Mihai Victor Enache, care ţinteşte primăria comunei Bughea de Jos din partea Mişcării Populare.
Mihai Victor Enache are un CV din care a lipsit politica, dat fiind şi că provine din rândul structurilor M.A.I. Actual jurist, deţine o firmă de Pază și Protecție.
Candidatul la fotoliul de primar la localităţii muscelene, Mihai Enache, a declarat că a intrat în politică pentru a face ceva pentru locuitorii din Bughea de Jos, deoarece de atâţia ani nimeni, mai ales cei ce au trecut pe la conducerea primăriei, nu a făcut mai nimic vizibil pentru comunitate. Bine ştiindu-se că zona Bughea de Jos este una cu deschidere către turism și cu multe posibilități de dezvoltare economică. Într-un timp destul de scurt, Mihai Enache a pus pe picioare o organizație formată din 60 de membri, număr aflat în continuă creştere. Candidatul Mișcării Populare pentru primăria Bughea de Jos nu a dorit, însă, să dezvăluie şi proiectele pe care le are, în cazul în care iese primar, declarând doar că va munci pentru localitate „ca la armată”. Cu alte cuvinte, în cazul în care va ajunge primar, Enache vrea să „dea milităria jos din pod”, pentru a conştientiza factorii de decizie de la judeţ că localitatea Bughea de Jos are nevoie de sprijin concrete pentru a se dezvolta şi mai mult poate atrage nu numai finanţări, dar şi oameni ce pot forma o echipă care să scoată comuna din situaţia actuală …. stadiul de sat uitat de lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.