la începutul acestei săptămâni, luni, 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr, sun supravegherea prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut un bărbat de 25 de ani, din Cetățeni.
Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 14 iunie a.c., în jurul orei 21:00, cel în cauză ar fi agresat un tânăr de 18 ani, din Cetățeni, în timp ce se aflau în loc public, în cătunul Valea Cetățuia de pe raza localității de domiciliu. În urma evaluării medico-legale a leziunilor suferite, s-a stabilit că persoana agresată necesită 25 de zile de îngrijiri medicale.
După administrarea probatoriului, bărbatul de 25 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.