În Săptămâna Patimilor, în Joia Mare, ce precede Sărbătoarea Sfintelor Paști, mai marii rucărenilor reactualizează Cina cea de Taină prin convocarea de moment a unei ședințe a Consiliului Local.

Dimineață, aleșii locali din comuna Rucăr au fost convocați la o ședință despre care nu cunoaștem dacă este de îndată sau extraordinară, dar am reușit să aflăm că este o ședință cu dedicație, asemenea Cinei de Taină varianta politică.

Am aflat că unul dintre cei ce trag sforile la nivelul conducerii localității, cu statul de consilier local, vrea să-și spele din păcatele trecutului și, într-un moment, de cumpănă, încearcă să obțină iertarea… din punct de vedere legal.

Potrivit surselor noastre, consilierii rucăreni sunt chemați de urgență la ședință pentru a vota, printre altele, și ”scoaterea la licitație” a pășunii din Valea Vladului, un subiect mult prea sensibil pentru a fi detaliat în doar câteva cuvinte și care o vechime de ani buni.

Ca să nu mai subliniem că în tot Rucărul se zvonește cum cel ce se consideră ”mai marele din Primărie” (nu primarul) și-a dat acordul, nelegal, ca o persoană să încaseze fonduri APIA fără a avea contract cu Primăria, pentru suprafața azi pusă în discuție. Actual încercându-se o intrare în legalitate într-un ultim ceas.

Rămâne de văzut ce se întâmplă și vom reveni cu subiectul mai în detaliu după sărbători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.