Toţi cetăţenii comunei muscelene Schitu Golești, care locuiesc și muncesc în străinătate, sunt invitați în ziua de Sfânta Maria Mare – Adormirea Maicii Domnului, 15 august a.c., ora 14,00, la sediul Primăriei din localitate, pentru a participa la manifestările prilejuite de „Ziua Diasporei” – Schitu Goleşti, ajunsă la cea de-a doua ediţie.

Întâlnirea fiind şi un bun prilej pentru a se discuta despre oportunitățile de afaceri locale, despre cum se pot fi ele valorificate și se vor putea lega eventuale noi parteneriate. Din partea echipei RePatriot (proiect de repatriere prin antreprenoriat) va participa Claudiu Lupaş.

Iar gazda evenimentului va fi primarul comunei Vasile – Tudorel Miriţă.

Lupaş fiind românul care a revenit în România în anul 2011 şi de atunci conduce Fabrica Fontana Pietro din Schitu Goleşti.

Program „Ziua Diasporei” – Schitu Goleşti

Cuvântul de deschidere și schimbul de opinii referitor la ce se poate îmbunătății în comuna Schitu Golești

Te Deum religios

Program artistic: Suita de dansuri populare din Muscel și Argeș cu Ansamblul Hora al Căminelor Culturale din Schitu Golești, condus de coregraful Nelu Horobeanu, muzică instrumentală populară cu Mădălina Lupu, romanțe cu Mariana Filipescu, muzică clasică cu Gheorghe Ciurezu, muzică de petrecere cu Viorel Predoiu și formația condusă de Emil Băgneanu

Degustări de produse tradiționale și de sezon.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.