Duminică, comuna argeşeană Corbi a îmbrăcat straie de sărbătoare. Lume multă, lume bună! 
Oameni de cultură, fii ai comunei, politicieni, dar şi mulţi români veniţi din toate colţurile ţării s-au adunat pentru a petrece la cea de-a 51- a ediţie a comunei Corbi – „Rapsodiei Păstorești”.
“Împreună cu o delegație a Forța Dreptei Argeș am fost prezent azi în comuna Corbi, la manifestările folclorice prilejuite de cea de-a 51- a ediţie a „Rapsodiei Păstorești”. Am venit cu drag la sărbătoarea din Corbi împreună cu președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare, secretarul general al organizației județene, Florin Ciuleanu, președintele Forța Dreptei Corbi, Valentin Grigoroiu și colegi din BPJ.
Evenimentul a început cu vizitarea Muzeului comunei Corbi, ținându-se apoi “Parada cântecului, dansului şi portului popular”, actiune susţinută de ansamblurile cu specific păstoresc din judeţele Gorj, Sibiu, Vâlcea, Olt, Argeş, precum și din Republica Moldova.
A avut loc și un concurs în urma căruia au fost premiați participanţii care dețin cele mai frumoase animale- competiția fiind organizată de Asociația „Corbii de Piatră”. Ziua a continuat cu o petrecere populară susţinută de formațiile participante și alte activități tradiționale.
Îi felicit pe organizatori, tradițiile și obieciurile fiind păstrate, cultivate și promovate exemplar în comuna din nordul Argeșului.”, a declarat vicepreşedintele Forţa Dreptei, deputatul Adrian Miuţescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.