VIDEO! Un deputat liberal susţine public reabilitarea DN 73C – Câmpulung – Curtea de Argeş

Deputatul Dănuţ Bica cere public şi în scris asfaltarea drumurilor ce leagă Câmpulungul de celelalte localităţi respectiv Piteşti, Târgovişte, Curtea de Argeş şi Başov. Dacă totuşi la DN 73 se tot lucrează de ani buni la reabilitare, drumul DN 73C – Câmpulung – Curtea de Argeş este un dezastru.

„M-am adresat direct Ministerului Transporturilor pentru că m-am cam săturat de forurile inferioare care tot spun că totul depinde de acolo de sus. Am solicitat scris şi cer răspuns scris. Capitolul drumuri mi l-am rezervat pentru începutul lunii septembrie, pentru că eu am făcut solicitările în primăvara acestui an.”, a precizat deputatul liberal Dănuţ Bica.

Un material video postat de doi tineri în luna mai a anului 2011, pe Youtube, arată clar că nici măcar o piatră nu a fost mişcată în ultimii ani pe DN 73C – Câmpulung – Curtea de Argeş, ba mai mult drumul s-a rupt mai rău devenind unul dintre cele mai proste drumuri naţionale din România. Dezinteresul autorităţilor judeţene şi centrale ajungând la extrem! Şi totuşi taxe de drum se plătesc pentru a rupe maşinile în gropile CNADNR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.