Un lider politic îi solicită preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, demisia pe fax!

TECĂU, VINO IMEDIAT ACASĂ SAU TRIMITE-NE DEMISIA PEfoto andrei tecau FAX!
Nu găsesc cuvinte să caracterizez atitudinea dumneavoastră, domnule Tecău! V-aş spune „domnule preşedinte”, dar funcţia asta implică responsabilitate, grijă şi autoritate, atribute care vă lipsesc cu desăvârşire, aşa cum se demonstrează încă o dată în plus.
Cum este posibil, domnule Tecău?
Când Argeşul e în şoc? Când părinţii privesc cu groază la ceea ce se întâmplă şi aşteaptă răspunsuri de la autorităţile statului? Când judeţul nostru a devenit capul de afiş al celor mai sumbre ştiri naţionale? Când Spitalul de Pediatrie din subordinea Consiliului dumneavoastră Judeţean este un potenţial focar de infecţie pentru o ţară întregă?
Cum este posibil, domnule Tecău, să plecaţi la plimbare în Scoţia?
Nu puteaţi delega un alt reprezentant al instituţiei pentru o acţiune de colaborare sau înfrăţire? Aceasta era urgenţa dumneavoastră? Aceasta era prioritatea Argeşului în aceste momente? Nu v-a lăsat sufletul, domnule Tecău, să pierdeţi (încă) o plimbare externă pe banii altora, nu ai dumneavoastră?
Asta trebuia să facă azi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş? Vă întreb!tecau
Unde este grija dumneavoastră pentru judeţ şi pentru toţi oamenii care privesc îngroziţi la ceea ce se întâmplă cu copiii noştri? Ştiţi că au fost căraţi de urgenţă cu salvările, în capitală, dintr-un spital pe care îl aveţi în grijă? Ei nu pleca cu avionul, domnule Tecău, ca dumneavoastră! Ei au nevoie de implicare urgentă, de răspunsuri, de comandă! Au nevoie de un judeţ condus de cineva, nu de un preşedinte absent pe care îl vad pe Facebook, postând din Scoţia!
Apropo, cine conduce domnule Tecău problema aceasta atât de gravă la nivelul Consiliului Judeţean? Cui să se adreseze părinţii disperaţi? Şi pe ei îi conduce tot doamna Claudia Radu?
Cu ce aţi crezut că se mănâncă funcţia asta? Ce credeaţi că face un preşedinte de judeţ? Se plimbă? Fuge? Nu îşi asumă responsabilitatea? Aruncă întotdeauna problemele către alţii? V-aţi învăţat să procedaţi aşa de fiecare dată. De data asta însă, e grav, domnule Tecău… un copil a murit şi alţii se zbat pentru supravieţuire!
Ştiţi că Spitalul de Pediatrie e în grija instituţiei dumneavoastră, da? Aţi aflat cumva, de pe Facebook, că argeşenii vor să iasă în stradă împotriva mizeriei, indolenţei, dezinteresului şi sărăciei din această unitate de care răspundeţi direct?
Vă mai întreb o dată, domnule Tecău: unde sunteţi când Argeşul arde şi ce le spuneţi părinţilor care au copilaşii în dializă? Care este urgenţa dumneavoastră în comparaţie cu urgenţa lor?
La DSP Argeş, acolo unde nu sunt răspunsuri şi luări de poziţie, aşteptăm încă şi solicităm cu responsabilitate demisia conducerii! Şi îţi cer şi ţie, domnule Tecău: Vino imediat acasă sau trimite-ne demisia pe fax!
Mircea Andrei”, este scrisoarea deschisă pe care preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel a făcut-o publică pe Facebook, cerând demisia preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş Florin Tecău.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.