Şi viceprimarul comunei Vlădeşti a trecut la PAM

Joi, 25 martie, Partidul pentru Argeş şi Muscel şi-a lansat unsprezece PAM 084dintre candidaţii la primăriile din zona Muscel, inclusiv candidatul pentru Primăria Câmpulung în persoana profesorului Constantin Staicu.
Unul dintre candidaţii care şi-au anunţat intenţia de a intra în lupta electorală alături de preşedintele Mircea Andrei este Cristinel Moise, de la Vlădeşti. Cel care, fără echivoc, va şi câştiga bătălia electorală.
Cristinel Moise are o experienţă vastă în administraţie, ocupând pe rând funcţiile de consilier, viceprimar şi primar al localităţii Vlădeşti, iar la acest moment are alături de el cea mai puternică echipă. În sală, alături de candidatul Partidului pentru Argeş şi Muscel s-a aflat şi viceprimarul PSD, Făgărăşanu Gheorghe, care, la următoarele alegeri, va face echipă cu Cristinel Moise. Dincolo de puternica echipă, cei doi sunt cotaţi cu cele mai mari şanse de a prelua primăria – conform sondajelor efectuate în comună de partidele politice.
Cristinel Moise – candidat al Partidului pentru Argeş şi Muscel la primăria Vlădeşti a precizat că „Îi mulţumesc domnului preşedinte Mircea Andrei pentru încrederea pe care mi-a acordat-o. Oficial, sunt candidatul la funcţia de primar al comunei Vlădeşti din partea Partidului pentru Argeş şi Muscel. Țin să vă spun că împreună vrem să continuăm ce am început încă din 2010 la Vlădeşti şi nu s-a finalizat nici acum. Am experienţă în administraţie! Am fost consilier local, viceprimar şi primar. Am avut multe realizări, am muncit şi am reuşit să schimb faţa localităţii. De această dată am venit la Partidul pentru Argeş şi Muscel, alături de domnul Mircea Andrei şi echipa judeţului Argeş, cu vechiul meu aliat domnul Făgărăşanu, iar împreună vă promitem că vom face o echipă şi vom câştiga Vlădeştiul”.
Actualul viceprimar al comunei Vlădeşti, Gheorghe Făgărăşanu completând că „Eu, am făcut echipă cu Moise Cristinel şi am avut rezultate foarte bune. Sperăm să facem treabă bună în coPAM 084ntinuare şi să avem rezultate foarte bune la alegerile din luna iunie a acestui an”.
Andrei Florin Mircea, președintele Partidului pentru Argeș și Muscel, a ţinut să mulţumească întregii echipe declarând că „Nu mai este un secret că domnul Cristinel Moise va câștiga primăria Vlădești și mă bucură acest lucru. Domnia sa a demarat o serie de proiecte pentru comună și alături de domnul Făgărășanu vor reuși să câştige Vlădeștiul pentru că Argeşul aparţine tuturor! Eu, personal, am să le acord toată încrederea și tot sprijinul!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.