În cursul zilei de astăzi, luni, 15 mai 2017,  la primăria Mioveni a avut loc un moment menit să marcheze înfrăţirea oraşului argeşean cu o localitate din China.

La ceremonie a participat şi președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, însoţit fiind de prefectul Emilian Dragnea, dar și de consilieri județeni, consilieri locali şi oameni de afaceri.

Primarul Ion Georgescu şi omologul său chinez au semnat Acordul de Înfrățire dintre oraşul Mioveni – Argeş cu orașul Jinhua – provincia Zhejiang, precum și un Acord de Cooperare Internațional.
„Delegația chineză compusă din conducerea orașului Jinhua, reprezentată de primarul general și cei doi primari de sector, precum și de reprezentanți ai administrației locale și ai mediului de afaceri din provincia Zhejiang a fost întâmpinată de primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu.
Jinhua este un oraș la nivel de prefectură din provincia centrală Zhejiang din estul Chinei (echivalent reședința de județ), cu o populație de aproximativ 7 milioane de locuitori, înclusiv zona metropolitană, conform recensănântului din anul 2010. Conducerea orașului Jinhua administrarează patru orașe, patru comune rurale și un district.”, precizează reprezentanţii Consiliului Judeţean Argeş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.