Ce Partid va susţine şi candidaţi „străini” pentru primăriile Argeşului şi Muscelului?

Primarul Mioveniului, Ion Georgescu e simpatizat până şi de concurenţa PAM februarie 2016 (10)politică.
La finele săptămânii ce tocmai se încheie, preşedintele PAM, Mircea Andrei, a surprins pe mai toată lumea atunci când a declarat că, pentru activitatea sa ca edil, îl susţine pe Ion Georgescu în alegerile din vara acestui an. Fapt pentru care, Mioveni va fi unica localitate argeşeană unde Partidul pentru Argeş şi Muscel nu va avea propriul candidat la funcţia de primar.
„Primarul Georgescu face tot ce poate să aibă un spital, în timp ce, la Piteşti, primarul luptă să se spele pe mâini de spitale, motiv pentru care le-a lăsat pe toate în subordinea Consiliului Judeţean. Poate vine domnul Georgescu şi la Piteşti. De fapt, poate vine în fiecare localitate, deoarece constat că avem un singur primar în Argeş care luptă pentru comunitate. La alegeri, eu şi partidul meu, foarte posibil, îl vom sprijini pe cel care va ieşi şi primar, adică pe Ion Georgescu, pentru că îl apreciez pe om pentru modul în care face gospodărie publică. LPAM februarie 2016 (2)a Mioveni, e clar, candidatul pe care îl vom sprijini şi noi, sau numai noi, va ieşi primarul oraşului.”, a declarat liderul PAM, Mircea Andrei.
De subliniat fiind că, la Mioveni, Partidul pentru Argeş şi Muscel va avea doar liste pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean, Mircea Andrei completându-şi declaraţia că „acolo unde omul este bun nu mergem politicianist împotriva unuia, pentru că nu este din partid. Noi nu vom proceda aşa. Acolo unde omul este bun, indiferent ce culoare are, nu vom contracara omul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.