Mircea Andrei e ferm convins că: „Argeşul nu are nevoie de nici un ban de afară! Se poate dezvolta singur!”

La sfârşitul săptămânii trecute, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Partiduluipam 1 pentru Argeş şi Muscel, Mircea Andrei, a punctat o parte dintre priorităţile pe care le are în situaţia în care va deveni primar al municipiului reşedinţă de judeţ – Piteşti. Principală considerând a fi atât dezvoltarea municipiului, cât şi cea a întregului judeţ, în condiţiile în care Mircea Andrei este de părere că „Argeşul este un judeţ care se poate descurca singur, are multe resurse, nu are nevoie de nici un ban de afară”.

Liderul PAM văzând zeci de oportunităţi de dezvoltare pentru judeţ: „O asociere între primăria Piteşti şi Consiliul Judeţean ar fi ca un motor de dezvoltare fantastic al judeţului Argeş. Pentru un om care ştie să facă aşa ceva. Eu, vin din privat. Asta am făcut mulţi ani pi văd oportunităţile de dezvoltare ale judeţului, care sunt uriaşe. Sunt foarte multe posibilităţi de creştere a judeţului. Sunt cel puţin douăzeci pe care le-aş putea enumera acum. Judeţul Argeş, sau primăria Piteşti, este ca o căruţă cu roţile în nisip. Va fi greu până o urnim”.

Succint, Mircea Andrei a subliniat că şi propune, ca posibil primar al Piteştiului, să reducă hoţia prin a readuce în proprietatea primăriei Piteşti toate instituţiile subordonate, dar şi să o transforme în investitor, într-o proporţie de zece la sută din buget de care dispune.

„Există formule, numai că nu se doreşte. În acest fel bugetul local al primăriei va creşte continuu de la an la an. Numai că, în momentul acesta nu se vrea, nu se face altceva decât să se cheltuiască banii cetăţenilor. Nimeni nu gândeşte ceva pentru ca primăria, ca investiţie, să crească. Cei ce au banii şi stau pe ei, în primăria Piteşti, nu fac nimic. Îi toacă de la an la an. De fapt acesta va fi proiectul nostru în ceea ce priveşte orice instituţie publică a judeţului Argeş. Să încercăm să grupăm Consiliul Judeţean şi primăriile într-o activitate coerentă în care să devină investitori în judeţul Argeş. Am zeci de exemple. Nu aş vrea să discutăm acest lucru acum. Când stai pe un buget de 200 de milioane de euro la nivelul judeţului Argeş şi nu creezi, în 25 de ani, nici  o unitate economică înseamnă că nu eşti bun gestionar al acelor bani. Argeşul nu are nevoie de nici un ban de afară! Se poate dezvolta singur, dar trebui bunăvoinţă şi ceva muncă.”, a precizat preşedintele Mircea Andrei

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.